EENVOUDIG EN SNEL GRIEKSE HAPJES BESTELLEN

GRIEKS SPECIALITEITEN RESTAURANT

meandros-wit

Wilt u eenvoudig Griekse hapjes of een Grieks buffet aan huis bestellen? Grieks Restaurant Mykonos is een écht familierestaurant, gevestigd in het centrum van Utrecht. Wij bieden talloze traditionele gerechten aan uit de Griekse keuken. Van Gyros en Mixed Grill tot een Bifteki schotel en een losse Griekse pita: al uw favoriete Griekse gerechten bezorgen wij met liefde bij u thuis. Zo kunt u in uw eigen vertrouwde omgeving genieten van delicatessen in Griekse sferen.

  • GEMAKKELIJK ONLINE BESTELLEN
  • UITGEBREID MENU
  • MIDDEN IN HET CENTRUM VAN UTRECHT

ZIN IN EEN HEERLIJKE GRIEKSE MAALTIJD?

GRIEKSE HAPJES OF EEN VOLLEDIG GRIEKS BUFFET AAN HUIS BESTELLEN

Door de nieuwe coronamaatregelen heeft de horeca zijn deuren tijdelijk moeten sluiten. Ons restaurant is om deze reden voor een onbepaalde tijd gesloten. Ondanks dat u gedurende deze periode niet gezellig kunt aanschuiven aan een tafeltje in ons restaurant, kunt u nog wel blijven genieten van onze heerlijke specialiteiten. Wij hebben namelijk een speciaal actiemenu en een cateringdienst in het leven geroepen. Zo kunt u eenvoudig een selectie aan Griekse hapjes of zelfs een compleet Grieks buffet bestellen, waar u in uw huis alleen of in gezelschap van geniet. Wij bezorgen van maandag tot en met zondag, vanaf 16:00 uur tot 21:30 uur.

GEEF UW WENSEN DOOR

Heeft u al besloten welke Griekse hapjes u wilt bestellen? Of heeft u interesse in een volledig Grieks buffet aan huis? Wat uw wensen ook zijn: wij vervullen deze graag. Onze chef-koks zijn zeer ervaren en houden graag rekening met al uw wensen, zodat u kunt genieten van een ongeëvenaarde smaakervaring. Wilt u direct uw bestelling plaatsen of heeft u nog vragen over specifieke gerechten op het menu? Schroom niet en neem contact met ons op, dan helpen wij u graag verder. Bel naar 030 2340960 of stuur een e-mail naar info@restaurantmykonos.nl.

Adres

Drakenburgstraat 33512 AC Utrecht, Nederland

Volg ons
Contact

info@restaurantmykonos.nl

+31 30 234 0960

Maandag t/m zondag
16:00-23:00

logo-mikons-homepage
meandros-blauw