GRIEKSE CATERING

GRIEKS SPECIALITEITEN RESTAURANT

meandros-wit

Woont u in regio Utrecht en heeft u interesse in het bestellen van Griekse catering? Grieks Restaurant Mykonos is een écht familierestaurant, opgericht in 1985. Wij zijn gevestigd in het centrum van Utrecht en zijn een bekend adres voor de liefhebbers van de Griekse keuken. Onze chef-koks zijn zeer ervaren en bereiden elk gerecht met passie en liefde, zodat u als gast kunt genieten van een ongeëvenaarde smaakervaring. Bekijk ons menu en ontdek onze specialiteiten!

  • GEMAKKELIJK ONLINE BESTELLEN
  • UITGEBREID MENU
  • MIDDEN IN HET CENTRUM VAN UTRECHT

ZIN IN EEN HEERLIJKE GRIEKSE MAALTIJD?

ONLINE GRIEKS ETEN BESTELLEN EN AFHALEN BIJ EEN RESTAURANT IN UTRECHT

Nu de horeca zijn deuren heeft moeten sluiten, is gezellig uit eten gaan geen optie. Dit betekent echter niet dat u niet meer kunt genieten van heerlijke delicatessen. Alhoewel u ons restaurant in Utrecht momenteel niet meer kunt bezoeken, blijft ons menu voor u beschikbaar. Om deze onzekere periode te overbruggen, hebben wij daarom het actiemenu in het leven geroepen. Het Griekse eten dat u vindt op dit menu, kunt u eenvoudig online bestellen of komen afhalen in ons Grieks restaurant in Utrecht. Het menu is zeer uitgebreid en kleurrijk en bevat talloze traditionele gerechten, waar u ongetwijfeld uw vingers bij aflikt. Of nu trek heeft in een Gyros schotel, een Kip schotel of Mix Grill: uw favoriete gerecht wordt binnen een kort tijdsbestek bij u thuis afgeleverd.

MAAK GEBRUIK VAN ONZE CATERING

Wilt u direct gebruikmaken van onze catering vanuit Utrecht en uw favoriete Griekse gerechten bestellen? Bekijk ons actiemenu, maak een keuze en laat uw bestelling thuisbezorgen. Wij bezorgen van maandag tot en met zondag, vanaf 16:00 uur tot 21:30 uur. Wilt u uw bestelling liever  ophalen in ons restaurant? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Wanneer u vragen heeft of direct uw bestelling wilt plaatsen, neemt u eenvoudig contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 030 2340960 of een e-mail te sturen naar info@restaurantmykonos.nl.

Adres

Drakenburgstraat 33512 AC Utrecht, Nederland

Volg ons
Contact

info@restaurantmykonos.nl

+31 30 234 0960

Maandag t/m zondag
16:00-23:00

logo-mikons-homepage
meandros-blauw