GRIEKS ETEN BESTELLEN IN HET CENTRUM UTRECHT

GRIEKS SPECIALITEITEN RESTAURANT

meandros-wit

Wilt u Grieks eten laten bezorgen van een goed beoordeeld restaurant, welke gevestigd is in het centrum van Utrecht? Grieks restaurant Mykonos is een echt familierestaurant dat is opgericht in 1985. In ons restaurant geniet u normaliter in Griekse sferen van overheerlijke traditionele gerechten. Doordat de horeca zijn deuren heeft moeten sluiten, is ook ons restaurant tot op heden niet geopend. Om ervoor te zorgen dat u kunt blijven genieten van onze delicatessen, hebben wij een actiemenu in het leven geroepen. Ontdek meer!

  • GEMAKKELIJK ONLINE BESTELLEN
  • UITGEBREID MENU
  • MIDDEN IN HET CENTRUM VAN UTRECHT

ZIN IN EEN HEERLIJKE GRIEKSE MAALTIJD?

GRIEKS ETEN MET LIEFDE BEREID IN HET CENTRUM VAN UTRECHT

Op ons actiemenu vindt u overheerlijke specialiteiten uit de Griekse keuken. Nu uit eten gaan geen optie is en u niet kunt genieten van Grieks eten in het centrum van Utrecht, zijn wij gestart met catering. U laat al uw favoriete gerechten eenvoudig thuis bezorgen en geniet op uw eigen voorwaarden van een overheerlijke Griekse maaltijd, alleen of in gezelschap. Wij bezorgen van maandag tot en met zondag, vanaf 16:00 uur tot 21:30 uur.

BEKIJK ONS ACTIEMENU

Woont u (nabij) het centrum van Utrecht en wilt u kwalitatief hoogwaardig Grieks eten bestellen bij een populair restaurant? Onze chef-koks bereiden met liefde en passie hapjes en buffetten naar wens. Bekijk ons actiemenu en plaats telefonisch uw bestelling, waarna deze binnen een kort tijdsbestek bij u wordt afgeleverd. Haalt u de bestelling liever af? Ook dit is mogelijk. Heeft u vragen? Bel naar 030 2340960 of stuur een e-mail naar info@restaurantmykonos.nl.

Adres

Drakenburgstraat 33512 AC Utrecht, Nederland

Volg ons
Contact

info@restaurantmykonos.nl

+31 30 234 0960

Maandag t/m zondag
16:00-23:00

logo-mikons-homepage
meandros-blauw